Priya Govindarajan

“Het begint bij jezelf, je staat in verbinding met alles om je heen, er gebeurt veel, maar jij STAAT ondanks alles en je laat jezelf los in de beweging.”

Priya Govindarajan is Specialist Arbeid & Gezondheid en regievoerder van het Sociaal Medisch Centrum van het UWV. Zij volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence en ervaarde dat afstand helpt om jezelf als persoon en als leider diepgaand te leren kennen.

Wat was voor jou de aanleiding om deel te nemen aan het programma?
Bovenstaande quote is waar het mij nu allemaal om draait na het volgen van de Power of Presence. De Power zit mede in de presence van Wijnand en Jacqueline. Zij nemen je mee in een ongelofelijke ontdekkingsreis over leiderschap, bewustzijn en mindset. Ik ben mij meer bewust geworden van mijn eigen overtuigingen en emoties en hoe ik hiermee effectief kan omgaan.

Wat is de impact van het PoP-programma voor jou in je werk?
Je staat hier bewust stil bij je persoonlijke geschiedenis en persoonlijkheidsontwikkeling en je leert jezelf kennen vanuit een afstand. Het heeft mij op persoonlijk en professioneel vlak enorm geholpen om mijzelf als persoon van situaties los te koppelen, zonder oordeel. Je wordt gestimuleerd om te onderzoeken wat er in het hier en nu (in jou) gebeurt.

Allerlei aspecten waarbij persoonlijk leiderschap wordt aangepakt in combinatie met oosterse filosofie en westerse psychologie. Voor mij persoonlijk, gezien mijn Oosterse roots, was dit ’thuis komen’.

Hoe ervaar je de impact in de rest van je leven: in je relatie en vriendenkring?
In heb geleerd om in het hier en nu te zijn en te blijven, te onderzoeken zonder oordeel, afstand te nemen en vanuit een breder perspectief naar de complete samenhang te kijken om vervolgens weer in te zoomen en dichtbij mijzelf te blijven.

De essentie van wat ik heb geleerd is dat als je integer blijft naar jezelf, dan blijf je in je eigen kracht. Hoe heftig de bewegingen en veranderingen om je heen ook zijn, ze brengen je niet uit balans omdat je geankerd bent in jouw innerlijke kracht.

Waarom zou je deze opleiding aanbevelen aan anderen?
Als je een leidinggevende of sturende rol hebt in een organisatie, geeft deze cursus jou een extra boost. Je staat bewust stil bij jouw leiderschapsstijl, jouw presence. Je reflecteert op wat er in jou gebeurt en je leert ademhalingstechnieken waardoor je rustig kunt blijven in the heat of the moment. Je leert bewust te interveniëren en je neemt de ruimte om zaken van een afstand te bekijken en je leert wat jouw unieke Power of Presence betekent als leider.

<< terug naar testimonials