VerDieping leven vanuit jouw innerlijk kompas

Alleen als we anders bewust zijn, anders denken en doen, zijn we in staat om met nieuwe duurzame oplossingen te komen die de wereld weer in balans brengt. Als we blijven doen wat we altijd deden, krijgen we wat we altijd kregen.

leven vanuit jouw innerlijk kompas

Tijdens deze VerDieping bieden wij een tweedaagse intensieve zoektocht naar jouw innerlijk kompas. We gaan op zoek naar wat jou zin en betekenis geeft in je werk. Contact hebben met je innerlijk kompas is steeds meer noodzakelijk omdat we steeds minder houvast vinden buiten ons. Houvast wat zekerheid en veiligheid biedt, zoals een vaste baan, vaste functie, takenpakket en salaris of een stabiele wereld om ons heen. De wereld om ons heen is onzekerder dan ooit. De complexe tijd vraagt om wendbaar leiderschap. Wendbaar leiderschap betekent dat we in staat zijn om ons aan te passen aan de continu veranderende wereld en dat we in staat en bereid zijn om continu te leren en ontwikkelen. Het vraagt ook om contact te hebben met jouw zingeving: wat geeft jou zin in je werk en je leven? Welke bijdrage wil jij leveren aan je omgeving en de wereld? Welke impact wil jij hebben op anderen en de wereld?

Als je kunt werken vanuit je innerlijk kompas, heb je contact met jouw passie en bezieling, met wat jou inspireert en bezielt. Dan kun je leven en werken van binnen naar buiten, vanuit je bezieling de verbinding zoeken met de wereld om je heen. Als je je herkent in onderstaande vragen, is deze Verdieping echt iets voor jou:

  • Ik mis het plezier in mijn werk, soms voelt het als automatische piloot. Ik wil de vonk weer voelen van de dingen die ik in mijn werk doe.
  • Ik weet niet wat mijn passie of bezieling is, ik krijg er maar geen zicht op of contact mee. Ik ben heel nieuwsgierig naar de zoektocht naar mijn bezieling en hoe ik dat kan vertalen naar mijn werk.
  • Ik wil een volgende stap zetten in mijn loopbaan maar weet niet precies wat ik wil en welke richting voor mij past. Ik heb behoefte aan reflectie om deze richting van binnenuit te ontdekken.
  • Ik wil een bijdrage leveren aan een betere wereld. Hoe kan ik mijn unieke talenten hier het best voor inzetten?

We gaan samen met gelijkgestemden in een tweedaagse Verdieping op zoek naar jouw innerlijk kompas. De opzet van deze tweedaagse is gebaseerd op het progamma Soul Mission & Life Vision van Alan Seale van Transformational Presence wat sinds 2006 wereldwijd door vele 1000-en mensen is doorlopen.
Het programma is ervaringsgericht en we geven ons hart de leiding gedurende deze dagen.

Planning
Data volgen later voor najaar 2023.

Begeleiders
Vincent Sark (lees meer over Vincent) en Jacqueline van Onzenoort, beiden practioners van Transformational Presence.

Aanmelden