Power of Inspiration #2: Geannuleerd

Wij hebben helaas moeten besluiten de Power of Inspiration van 28 oktober 2020 te annuleren.

Hoewel we de workshop organiseren binnen de RIVM richtlijnen, merken we aan deelnemers dat ze terughoudend zijn in deze tijd waarin bedrijven soms strenger dan de overheid richtlijnen afgeven voor deelname aan dit soort bijeenkomsten en dit ontraden. De doelstelling van de Power of Inspiration om elkaar (weer) te ontmoeten en ons te laten inspireren nadat je Power of Presence hebt doorlopen, staat in deze coronaperiode helaas onder druk.

We gaan een nieuwe Power of Inspiration organiseren op het moment dit weer mogelijk is en er minder onzekerheid is door corona.

Vera HellemanMet Power of Inspiration bieden we oud-deelnemers aan het Power of Presence programma en hun introducees de gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten en geïnspireerd te worden vanuit de zeven leidende principes waarop het leiderschapsprogramma Power of Presence is gebaseerd.

In deze tweede editie van Power of Inspiration staat het thema emotionele intelligentie centraal. Vera Helleman verzorgt op woensdag 28 oktober 2020 een interactieve lezing en workshop.

Over Vera Helleman

Vera Helleman is oprichtster van het Emotie Expertise Centrum. Ze schreef onder andere de boeken ‘Moeiteloos JeZelf zijn’ en ‘De emotie encyclopedie’. Ze heeft zich met haar hoge sensitiviteit ontwikkeld tot een expert in de wereld van emoties, bewustzijn en zelfontwikkeling. Vera kan je als geen ander de kracht van emoties als navigatiesysteem in je leven laten ervaren. Ze inspireert mensen op een nuchtere, verhelderende en liefdevol confronterende manier.