Team

“Door mijn eigen ontwikkeling heb ik meer lef om de dingen te zeggen en te doen waar ik voor sta. Ik ben in staat om mezelf te leiden in veranderende omstandigheden en wisselende contexten vanuit een verankering in mezelf. Dit geeft veel rust.”

Steen

De begeleiding van dit programma is in handen van Wijnand Schreurs (1963) en Jacqueline van Onzenoort (1969). Beiden ervaren Personal & Executive Business coaches en adviseurs van leiders en teams bij cultuur- en transformatievraagstukken. Gastworkshops maken onderdeel van het programma, waarbij we de inzichten en principes vanuit sport en oosterse krijgskunst laten ervaren.

Jacqueline van Onzenoort

Jacqueline van Onzenoort
Jacqueline heeft een achtergrond in de sociale wetenschappen en is meer dan 15 jaar in verschillende HR(D) functies gericht geweest op de ontwikkeling van organisaties, teams en individuen. Zij werkt eclectisch vanuit een breed repertoire aan methoden en technieken gericht op bewustzijnscoaching waaronder NLP, Transactionele Analyse, systemisch werk en Voice Dialogue.

Wijnand Schreurs

Wijnand Schreurs
Wijnand heeft een juridische, psychosociale achtergrond. Hij heeft meer dan 20 jaar HRM-werkervaring in diverse leidinggevende (directie)functies alsmede in het ontwikkelen en begeleiden van organisaties, teams en individuen. Zijn inspiratie haalt hij uit het gedachtegoed van non-dualiteit. Zijn passie ligt in een bijdrage leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van een ieder.

Erica Rijnsburger

Erica Rijnsburger
Erica is meer dan 30 jaar coach en trainer. In haar werk streeft ze naar een verruiming van bewustzijn en het zelf waardoor gesleutel aan ego achterwege kan blijven. Ze heeft enkele boeken op haar naam staan, geeft supervisie aan ervaren coaches en organiseert Intensives in binnen- en buitenland. Haar passie zet ze in om eenieder weer de lichtheid van het bestaan te laten ervaren.
www.elenchis.nl

Pieter Klaassen

Pieter Klaassen
Pieter laat vanuit de filosofie van Aikido mensen ervaren hoe eenvoudig het is om jezelf sterk neer te zetten, verbinding te maken met anderen en mensen te laten (mee)bewegen. Je ervaart aan den lijve de eeuwenoude Aikido principes die zorgen voor kracht, balans en verbinding. Het leven van deze principes zijn onmisbaar bij thema’s zoals authentiek en persoonlijk leiderschap, geweldloze communicatie, het omgaan met veranderingen, onzekerheid en stress.

Jet Centeno

Jet Centeno
Jet is gespecialiseerd in systemisch kijken naar dynamieken in relaties en ambities. Zij onderzoekt jouw persoonlijke leervraag vanuit het perspectief dat jij onderdeel bent van een familie- en organisatiesysteem. Wat heb jij geleerd in jouw systeem van herkomst over je eigen plek in een systeem? Over geven en nemen en erbij horen? En wat is daarbij ondergronds gegaan en welk potentieel ligt hier? Opstellingen is een van de belangrijke sleutels in het toegang krijgen tot deze onbewuste ruimte in onze binnenwereld.
www.centenocoaching.nl

Contact