Testimonials

Precies wat ik nodig had
Wow, wat een ervaringen en inzichten. Wat een leuke groep en toptrainers. Deze training was precies wat ik nodig had en kwam op het juiste moment in mijn leven.
– Robert Bancso, head op Business Operations at Eneco


Mooiste reis ooit
– Arno van Scheijndel, manager markt & regulering JUVA N.V.


Opent deur naar toekomst
Wat een geweldig mooie reis door het verleden met zicht op het heden die een deur opent voor de toekomst!
– Maroue, Productowner Sales Warmte & Duurzaam Eneco


Fantastische reis
Wees gewaarschuwd: een fantastische reis, je kunt niet meer terug. 
– Dennis van Zundert, directeur BOOR Services


Bewuster in het leven
Wat is aangeleerd gedrag en wie ben ik eigenlijk? Waar ligt mijn kracht? Inzicht krijgen op deze vragen zorgen ervoor dat ik bewuster in het leven sta en anders om ga met de keuzes die ik tegenkom. 
– Joyce Aalberts, teamleider Accountmanagement Stedin


Aardverschuiving
Dankjewel voor mijn innerlijke aardverschuiving!
– Wilko Schuijff, Head of Pricing and Portfolio Management bij Eneco Energy Trade BV


Zelfinzicht
Ondanks Corona super geregeld. Mannen! Enorm waardevol en verbreding en verdieping van zelfinzicht. 
– Hans Peter Andriesse, Hoofd Exploitatie ICT bij Stedin


Geweldige begeleiding
Met het Power of Presence programma heb ik mezelf beter leren kennen en kan ik met meer bewustzijn leiding geven. Dat komt voor een deel door het programma en de nuttige handvatten die daarin geboden worden, en voornamelijk komt dat door de geweldige begeleiding van Jacqueline en Wijnand. Een prettige verbindende ervaring.
– Mischa Schirris, hoofd Sectorrekeningen bij CBS


Onorthodox programma
Power of Presence is een onorthodox programma met een heldere rode draad die tot een gebalanceerde positieve ontwikkeling zorgt. POP geeft deelnemers de mogelijkheid echt in te zoomen op hun sterke en ontwikkelpunten. Door het stimuleren en verruimen van het bewustzijn neemt je set aan vaardigheden toe die functioneel zijn in werk en privé.
– Lucien Wiegers, director, head of Trading, Asset & Portfolio Management Eneco Energy Trade


Meer balans
Wat ik heb geleerd is hoe ik meer balans kan brengen tussen mijn hoofd, hart en buik intelligentie. Een ervaring die je moet BELEVEN.
– Frances Derks, teammanager UWV

Mijn energie is weer gaan stromen
Een bijzondere reis, met goede begeleiders waarin ik veel heb geleerd en met name nu doorvoeld heb wat mijn uniciteit is waar vanuit ik een eigen bijdrage te leveren heb in mijn werkend leven. Vanuit de vele oefeningen en visualisaties is de energie bij mij weer gaan stromen. Daar ben ik heel blij mee en dankbaar voor. Het programma heeft een goede balans tussen cognitief/begrijpen en voelen, ervaren en doorleven.
– Maresa Schäffer, proces- en veranderspecialist


Leren door ervaren
Power of Presence biedt echt tijd om stil te staan bij je ontwikkeling. Het biedt verdieping op persoonlijk leiderschap waar leren bestaat uit ervaren.
– Rob Koole, Head of Business Operations & Support Eneco Groep


Super ontspannen sfeer
Power of Presence heeft mij als persoon verrijkt met nieuwe inspiratie en een hoger bewustzijn over welke impact en energie er vrijkomt bij bewuste aanwezigheid in het hier en nu. Jullie weten een super ontspannen sfeer neer te zetten waarbij leren en ontwikkelen (bijna) gegarandeerd is. Erg bedankt voor jullie bijdrage aan mijn persoonlijke ontdekkingsreis.
– Barthjeu Ammerlaan, manager Productgroep Klantgericht Aansluiten A&V Stedin


Waardevol
Ik heb leren vertragen, voelen en begrenzen. Erg waardevol.
– Dudu Sayar, teammanager Ziektewet bij UWV


Meer bereiken door minder te doen
Een absolute aanrader voor mensen die net een stapje verder durven gaan in de eigen ontwikkeling, het ongemak aan willen gaan en het onbekende in hun zelf willen verkennen. Mensen die het lef hebben te ervaren dat ze zelf de sleutel zijn, maar soms ook zelf de belemmering naar echt impactvol en eigentijds leiderschap zijn.

Ik heb mogen ontdekken dat het mijn grootste kracht is om in verbinding te staan met mezelf, met wie ik ben, wat ik voel, wat ik weet en wat ik wil. Dit gaat over het accepteren van mezelf, alles van mezelf, zonder oordeel, zonder afwijzing van het ongewenste of onbekende. Dit traject heeft me veranderd van rups naar vlinder. Ik kan dus niet meer terug naar mijn “oude” zijn en of doen.

Een fantastisch traject wat me heeft geholpen te ervaren en voelen dat ik door “loslaten” meer impact heb op mensen en organisaties. Dat ik door te ‘zijn’ in het moment, in plaats van met het ‘fixen’ van de toekomst, veel meer impact heb. En dat ik veel meer bereik door veel minder te doen.
– Janet Valentin, MCM, Hoofd HR Stichting BOOR