Testimonials

Charelle Willems

“Ik wilde graag meer inzichten krijgen in mijn stijl van leiderschap en mijn eigen patronen, sterktes en valkuilen in een leidinggevende positie.”

Charelle Willems is verzekeringsarts bij het UWV. Ze volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence en leerde onder andere stil-staan, los-laten en ontspannen. Ze ervaart daardoor meer rust.

Lees verder
Testimonials

“Power of Presence heeft mij geholpen om me echt te openen en te gaan onderzoeken vanuit mijn gevoel in plaats van mijn hoofd. Dit heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven die ik ook daadwerkelijk kon voelen en ervaren.”

Floortje van den Berg, Lead propositie & Customer Experience Eneco.

Lees verder
Robert Bansco

“Ik merk dat ik niet meer zo hard hoef te duwen of trekken als voorheen om impact te maken.”

Robert Bansco is Head Of Business Operations bij Eneco en volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence. Hij noemt het programma een avontuur dat niemand mag missen.

Lees verder
Jeannette van den Born

“Het is echt waar: al het gedrag dat ik laat zien, is besmettelijk voor anderen!”

Jeannette van den Born werkt bij Abrona als manager Behandeling & Expertise en volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence. Zij heeft er tot op de dag van vandaag profijt van. 

Lees verder
Mark van den Broek

“Je ontwikkelt je niet als leidinggevende of als functie, maar je ontwikkelt je als mens.”

Mark van den Broek is functiecoach en teamleider Bedrijfsbureau Klantgericht Aansluiten bij Stedin. Hij leerde om niet meer zoveel te doen vanuit zijn hoofd, maar veel meer vanuit zijn hart en buik.

Lees verder
Testimonials

“Een prachtige ervaring. Een programma dat je geen trucjes leert om met situaties om te gaan, maar die je van binnenuit verandert. Verandert in hoe je naar jezelf en je omgeving kijkt, verandert in het pad wat je kiest te lopen.”

Lieke Gilissen, Head of Business Operations EET Eneco.

Lees verder
Testimonials

“In de Power of Presence heb ik een enorm mooi, waardevolle en inzichtvolle reis mogen maken. Van rennen naar rust. Van hard werken naar loslaten en vertrouwen. De diepgang en diversiteit maakt deze reis compleet en essentieel voor elke leider.”

Mariet Elshof, Talent Development manager (ai) bij Eikk onderwijsgroep. 

Lees meer testimonials
Saskia Keereweer

“De Power of Presence heeft me gebracht naar waar ik op zoek was: bezinning in de dynamiek.

Saskia Keereweer is bestuurder bij Kwadraad en volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence. Zij nodigt alle bestuurders uit dit pad tot ware leiderschapsontwikkeling aan te gaan.

Lees verder
Marianne Legdeur

“Ik wist niet dat het mogelijk zou zijn; ik voel mij veel meer ontspannen, zowel mentaal als ook fysiek.”

Marianne Legdeur is Manager Werkzoekendendienstverlening AG UWV en volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence. Zij noemt het programma een opleiding die écht het verschil maakt.

Lees verder