Testimonials

Lieke Gilissen

“Voor mij is dit is de eerste training die me echt bij blijft.”

Lieke Gilissen is Head of Business Operations bij Eneco. Ze volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence en leerde om te gaan met haar innerlijke criticus.

Lees verder
Mariet Elshof

“Ik rondde het programma al meer dan een jaar geleden af en denk er nog elke dag aan terug.

Mariet Elshof is Global manager Talent bij Interfood. Ze volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence en vond het een van de meest bijzondere programma’s waaraan ze aan mocht deelnemen.

Lees verder
Robert Bansco

“Ik merk dat ik niet meer zo hard hoef te duwen of trekken als voorheen om impact te maken.”

Robert Bansco is Head Of Business Operations bij Eneco en volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence. Hij noemt het programma een avontuur dat niemand mag missen.

Lees verder
Charelle Willems

“Ik wilde graag meer inzichten krijgen in mijn stijl van leiderschap en mijn eigen patronen, sterktes en valkuilen in een leidinggevende positie.”

Charelle Willems is verzekeringsarts bij het UWV. Ze volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence en leerde onder andere stil-staan, los-laten en ontspannen. Ze ervaart daardoor meer rust.

Lees verder
Testimonials

“Confronterend met wat ongemakkelijk en nog niet goed ontwikkeld is. Liefdevol, met echte aandacht voor mijn eigen zoekproces. Verdiepend, intens, in de niveaus waarop inzichten hebben geraakt.

Sybren Bosch is Consultant en partner bij Copper8.

Lees meer testimonials
Mark van den Broek

“Je ontwikkelt je niet als leidinggevende of als functie, maar je ontwikkelt je als mens.”

Mark van den Broek is functiecoach en teamleider Bedrijfsbureau Klantgericht Aansluiten bij Stedin. Hij leerde om niet meer zoveel te doen vanuit zijn hoofd, maar veel meer vanuit zijn hart en buik.

Lees verder
Jeannette van den Born

“Het is echt waar: al het gedrag dat ik laat zien, is besmettelijk voor anderen!”

Jeannette van den Born werkt bij Abrona als manager Behandeling & Expertise en volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence. Zij heeft er tot op de dag van vandaag profijt van. 

Lees verder
Jacomijne van Woerkom

“Ik ben veel bewuster bezig met mijn welzijn: wat voelt goed, wat heb ik nu nodig en waarom voel ik me gehaast, onrustig of boos?”

Jacomijne van Woerkominterim- en verandermanager, eigenaar van JJS Change & Interim Management. Zij ervaarde dat ze het geleerde direct in de praktijk kon toepassen.

Lees verder
Testimonials

“Wat een bijzondere, waardevolle en inspirerende training! Ontzettend fijn dat ik dit ben aangegaan, het brengt me veel. Niet alleen in werk, maar ook privé. Vooral rust, stevigheid, bezieling en vol-ledigheid.”

Sandra van Maarseveen is directeur van Customer Services Eneco.

Lees meer testimonials
Testimonials

Power of Presence is meer dan alleen een leider­schaps­programma. Het is een verdieping op wie je bent en het onderzoek naar welk potentieel je nog te benutten hebt. Het is een ontdekkings­reis die je zowel individueel en als groep doorleeft.

Wendy Weijer is manager Facilitaire zaken Gemeente Den Haag. 

Lees meer testimonials
Saskia Keereweer

“De Power of Presence heeft me gebracht naar waar ik op zoek was: bezinning in de dynamiek.

Saskia Keereweer is bestuurder bij Kwadraad en volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence. Zij nodigt alle bestuurders uit dit pad tot ware leiderschapsontwikkeling aan te gaan.

Lees verder
Marianne Legdeur

“Ik wist niet dat het mogelijk zou zijn; ik voel mij veel meer ontspannen, zowel mentaal als ook fysiek.”

Marianne Legdeur is Manager Werkzoekendendienstverlening AG UWV en volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence. Zij noemt het programma een opleiding die écht het verschil maakt.

Lees verder