Charelle Willems

“Ik wilde graag meer inzichten krijgen in mijn stijl van leiderschap en mijn eigen patronen, sterktes en valkuilen in een leidinggevende positie.”

Charelle Willems is verzekeringsarts bij het UWV. Ze volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence en leerde onder andere stil-staan, los-laten en ontspannen. Ze ervaart daardoor meer rust.

Wat was voor jou de aanleiding om deel te nemen aan het programma?
Via mijn leidinggevende manager kreeg ik de kans om deel te nemen aan het programma Power of Presence om mijn wendbaar leiderschap verder te ontwikkelen vanwege mijn nieuwe functie als regievoerder binnen een Sociaal Medisch Centrum, naast mijn rol als verzekeringsarts. Ik wilde graag meer inzichten krijgen in mijn stijl van leiderschap en mijn eigen patronen, sterktes en valkuilen in een leidinggevende positie.

Wat is de impact van het POP-programma voor jou in je werk?
In dit programma heb ik niet alleen mijn leiderschapskwaliteiten en de bewustwording van mijn eigen vaardigheden kunnen vergroten, maar heb ik me ook dieper ontwikkeld als mens. Ik heb onder andere leren stil-staan, los-laten, ontspannen en ervaar meer rust. Dingen die ik voorheen niet altijd even makkelijk vond. Ik ben gegroeid in mijn nieuwe functie op het werk, maar ook als persoon. De impact van dit traject is groot en positief geweest voor mij in mijn professionele duale rol en in mijn rol als moeder, dochter en kleindochter.

Waarom zou je deze opleiding aanbevelen aan anderen?
Power of Presence is een absolute aanrader die ik eigenlijk iedereen gun. Het is een inspirerende opleiding met twee fantastische coaches en externe deskundigen, waardoor het een afwisselend en boeiend geheel wordt voor iedereen die zichzelf echt wil leren kennen, ontwikkelen en open staat voor transformatie. Wat een cadeautje om dit te mogen doorlopen samen met jullie en de andere deelnemers.

<< terug naar testimonials