Mariet Elshof

“Ik rondde het programma al meer dan een jaar geleden af en denk er nog elke dag aan terug.”

Mariet Elshof is Global manager Talent bij Interfood. Ze volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence en vond het een van de meest bijzondere programma’s waaraan ze aan mocht deelnemen.

Wat was voor jou de aanleiding om deel te nemen aan het programma?
Al meer dan een jaar geleden heb ik de Power of Presence afgerond en nog elke dag denk ik er aan terug. Het heeft mij enorm geholpen om te leren balanceren. Om mijn presence verder te verstevigen. Het heeft mij inzichten en handvaten gegeven om betere keuzes te maken en dichter bij mezelf te blijven.

Wat is de impact van het POP-programma voor jou in je werk?
De variatie en veelzijdigheid van het programma maakt dat onderwerpen op veel verschillende manieren worden belicht. Op een dieper niveau werk je samen met andere cursisten aan specifieke zaken waar je zelf tegen aan loopt. Dat maakt dat het programma specifiek in gaat op jouw eigen vraagstukken en doordringt tot de kern. De vele eye-openers, trage vragen en wow-momenten maken dat dit een van de meest bijzondere programma’s is waar ik aan heb mogen deelnemen. Onder de bezielende leiding van Jacqueline en Wijnand, die met passie en heel veel professionaliteit dit programma leiden.

Waarom zou je deze opleiding aanbevelen aan anderen?
De Power of Presence is een cadeau dat iedereen zichzelf zou moeten gunnen en wat een enorme verrijking is voor jouw eigen ontwikkeling.

<< terug naar testimonials