Testimonials

Een cadeau aan mezelf
POP is iets dat ik iedereen gun. Ik heb het ervaren als een cadeau aan mezelf. Ik kan de lessen hiervan direct toepassen in mijn werk, maar ook privé. De POP reis is voor iedereen anders, maar algemene delers zijn wat mij betreft:
• Waardevolle eye-openers voor je eigen bewustzijn
• Verbondenheid en gezelligheid
• Talentvolle trainers
– Franca van Bokhorst, traineebegeleiding Talent voor Transitie

Fysieke en mentale rust
De Power of Presence heeft mij veel meer rust gebracht. Zowel fysiek als mentaal. Met de hulpmiddelen die je krijgt aangereikt, kun je zelf onderzoeken wat bij jou past. Veel dank voor Jacqueline en Wijnand voor alle inspiratie
– Kim de Moor, procesregisseur Stedin

Prachtige combinatie van Westerse en Oosterse invloeden
Power of Presence biedt een prachtige combinatie van Westerse psychologie en Oosterse filosofie. Juist die combinatie maakte het programma zo waardevol voor mij. Ik heb er veel van geleerd, zowel op zakelijk vlak als privé. Blijvende inzichten en voldoende inspiratie voor volgende stappen voorwaarts.
– Lotte Humme, Head of Strategic Business Development & Innovation bij Eneco Energy Trade

Meer dan alleen een leiderschapsprogramma
Power of Presence is meer dan alleen een leiderschapsprogramma. Het is een verdieping op wie je bent en het onderzoek naar welk potentieel je nog te benutten hebt. Het is een ontdekkingsreis die je zowel individueel en als groep doorleeft. Het programma heeft mij dichter bij mijn gevoel gebracht en nieuwe deuren geopend voor verdere ont-wikkeling. Nogmaals dan voor jullie intensieve en liefdevolle begeleiding.
– Wendy Weijer, manager Facilitaire zaken Gemeente Den Haag

Smaakt naar meer
Jacqueline en Wijnand vullen elkaar perfect 😉 aan. Mooi om verschillende zienswijzen te mogen horen en ervaren. De theorie in combinatie met de gasten, waren kersen op de al heerlijke basistaart. Het programma is af en smaakt naar meer. Mooie balans van Oost en West. Waardevol om met de Oosterse zienswijzen te kunnen experimenteren zonder het gevoel te hebben dat het zweverig wordt. Ik zie dan ook uit naar de VerDieping. Extra pluspunt: de heerlijk gelegen en rustgevende locatie en heerlijk eten.
– Jacomijne van Woerkom, eigenaar JJS Change & Interim Management

Waardevolle lessen in een veilige leeromgeving
Power of Presence heeft mij geholpen om me echt te openen en te gaan onderzoeken vanuit mijn gevoel in plaats van mijn hoofd. Dit heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven die ik ook daadwerkelijk kon voelen en ervaren. Die inzichten bieden me niet alleen verklaringen van oorsprong, maar geven ook concreet handelingsperspectief. Het direct kunnen oefenen met en ervaren van dit handelingsperspectief, geeft heel veel vertrouwen in daadwerkelijk blijvende verandering en ontwikkeling. Het er laten zijn is een van de mooiste adviezen die ik heb gekregen. Heel veel dank voor alle waardevolle lessen en mooie en veilige leeromgeving.
– Floortje van den Berg, Lead propositie & Customer Experience Eneco

Eyeopener
De Power of Presence is voor mij een eyeopener en bewustwording van de kracht die mijn lichaam bezit. POP geeft je handvaten om de intelligentie van je lichaam te benutten en in te zetten in je totale leven, zowel zakelijk als privé.
– Martijn Neefs, Officier van Dienst Verkeersleiding | Regio Randstad-Zuid

Ik voel me rijper, bewuster en completer
Power of Presence is een prachtige ontdekkingsreis en ontwikkeltocht naar anderen energieën en intelligenties dan de voor mij zo bekende ratio. Ik voel me rijper, meer bewust en completer en ben getriggerd om hier mee bezig te blijven. Het helpt mij om met meer power aanwezig te zijn, me open te stellen en toegankelijker te zijn.
– Wiert Jan de Raaf, manager Energy Transition Eneco

Geen trucjes
Een prachtige ervaring. Een programma dat je geen trucjes leert om met situaties om te gaan, maar die je van binnenuit verandert. Verandert in hoe je naar jezelf en je omgeving kijkt, verandert in het pad wat je kiest te lopen. Ik heb het gevoel dat ik pas aan het begin sta van alles waartoe dit zich gaat manifesteren, maar ervaar nu al veel meer rust, acceptatie en creativiteit. Bedankt voor deze reis, alle inzichten en fijne omgeving.
– Lieke Gilissen, Head of Business Operations EET Eneco

Met echte aandacht voor mijn zoekproces
Confronterend met wat ongemakkelijk en nog niet goed ontwikkeld is. Liefdevol, met echte aandacht voor mijn eigen zoekproces. Verdiepend, intens, in de niveaus waarop inzichten hebben geraakt. Mooie afwisseling van werkvormen, plenair, gasten, mooie complementariteit tussen Jacqueline en Wijnand.
– Sybren Bosch, Consultant en partner Copper8

Dit geeft me zoveel zelfvertrouwen
PoP heb ik ervaren als een groot cadeau. Door het doorleven van deze reis heb ik mijn doelen behaald en tegelijkertijd gaat de reis nog door. Ik voel nu mijn waarden en talenten en ik zet ze steeds vaker in. Wow, dit geeft me zoveel zelfvertrouwen. En ook de wetenschap dat leiding geven en nemen niet alleen vanuit het hoofd, maar vooral ook vanuit het hart en buik mag ontstaan. Ik sta in verbinding met de ander en mezelf. En neem beetje bij beetje steeds meer rust, om vanuit hier de volgende stap te kunnen nemen. Alles is energie. En ik ben oké, jij bent oké. Dat is wat ik voor altijd bij me zal dragen. Dank jullie wel!
– Randy Harmsen, Expert lead Learning CCO Eneco

Inzicht voor het leven
Een inzicht voor het leven. Ik ervaar diepgaand geluk en rust. Dank voor dit enorme cadeau.
– Mieke Feenstra, Head Marketing & Customer Experience B2B Eneco

Inspirerende, lieve en betrokken mensen
Jacqueline en Wijnand zijn letterlijk de Power of Presence. Je leert niet alleen inzichten in wat ze vertellen of laten ervaren, maar vooral in wie ze zijn. Inspirerende, lieve en betrokken mensen die actief deelnemen aan mijn bewustwordingsproces wie ik als leider wil zijn.
– Peter van der Have, functiecoach Klantgericht Aansluiten Stedin

Bijzonder inspirerende ervaring
De wereld is een zee van puzzelstukjes. De Power of Presence geeft je de mogelijkheid om de op dit moment voor jou relevante stukjes te vinden en onderzoeken. Een bijzonder inspirerende ervaring
– Sander Duinker, constructief modelleur IMd Raadgevende Ingenieurs

Wees gewaarschuwd
Het programma combineert de Westerse psychologie met de Oosterse wijsheid. De opbouw en de enthousiaste aanpak van Jacqueline en Wijnand zorgen ervoor dat je dit begrijpt. Wees gewaarschuwd: het zet je alledaagse denken volledig op zijn kop. Ik kan stellen dat ik er een beter persoon van ben geworden, thuis en op werk.
– Robbert van der Maden, functiecoach Klantgericht Aansluiten Stedin

Waardevolle en inspirerende training
Wat een bijzondere, waardevolle en inspirerende training! Ontzettend fijn dat ik dit ben aangegaan, het brengt me veel. Niet alleen in werk, maar ook privé. Vooral rust, stevigheid, bezieling en vol-ledigheid. Veel dank!
Sandra van Maarseveen, directeur Customer Services Eneco

Indrukwekkende reis
Door de verschillende invalshoeken, werkvormen, theorie en extern betrokkenen bij de Power of Presence, komt niemand er onderuit om zich niet te ont-wikkelen. Ik gun iedereen zo’n indrukwekkende reis en heb er zelf van genoten.
– Noor Huitema, co-founder Copper8

Mooiste reis ooit
– Arno van Scheijndel, manager markt & regulering JUVA N.V.

Opent deur naar toekomst
Wat een geweldig mooie reis door het verleden met zicht op het heden die een deur opent voor de toekomst!
– Maroue, Productowner Sales Warmte & Duurzaam Eneco

Fantastische reis
Wees gewaarschuwd: een fantastische reis, je kunt niet meer terug.
– Dennis van Zundert, directeur BOOR Services

Bewuster in het leven
Wat is aangeleerd gedrag en wie ben ik eigenlijk? Waar ligt mijn kracht? Inzicht krijgen op deze vragen zorgen ervoor dat ik bewuster in het leven sta en anders om ga met de keuzes die ik tegenkom.
– Joyce Aalberts, teamleider Accountmanagement Stedin

Aardverschuiving
Dankjewel voor mijn innerlijke aardverschuiving!
– Wilko Schuijff, Head of Pricing and Portfolio Management bij Eneco Energy Trade BV

Zelfinzicht
Ondanks corona super geregeld. Mannen! Enorm waardevol en verbreding en verdieping van zelfinzicht.
– Hans Peter Andriesse, hoofd Exploitatie ICT bij Stedin

Geweldige begeleiding
Met het Power of Presence programma heb ik mezelf beter leren kennen en kan ik met meer bewustzijn leiding geven. Dat komt voor een deel door het programma en de nuttige handvatten die daarin geboden worden, en voornamelijk komt dat door de geweldige begeleiding van Jacqueline en Wijnand. Een prettige verbindende ervaring.
– Mischa Schirris, hoofd Sectorrekeningen bij CBS

Onorthodox programma
Power of Presence is een onorthodox programma met een heldere rode draad die tot een gebalanceerde positieve ontwikkeling zorgt. POP geeft deelnemers de mogelijkheid echt in te zoomen op hun sterke en ontwikkelpunten. Door het stimuleren en verruimen van het bewustzijn neemt je set aan vaardigheden toe die functioneel zijn in werk en privé.
– Lucien Wiegers, director, Head of Trading, Asset & Portfolio Management Eneco Energy Trade

Een cadeau
Heel erg bedankt dat jullie me hebben laten inzien wat spiritualiteit en zelfinzicht aan potentieel biedt. Ik ben blij dat ik deze ervaringen en inzichten onder jullie (bege)leiding heb mogen opdoen. De sfeer die jullie creëren geeft een veilig gevoel en nodigt uit tot het tonen van kwetsbaarheid. Dit traject is werkelijk een cadeau wat ik de rest van mijn leven meeneem!
– Mark van de Broek, functiecoach Klantgericht Aansluiten Stedin

Wat een gaaf traject
Door het schrijven van een reflectieverslag op deze mooie training, doorleef ik alles nog een keer en bedenk ik vol bewondering wat een gaaf traject het is. Wat is het bijzonder dat een groep die elkaar niet kent, zo open kan zijn. Wat een mooie transformaties heb ik gezien in de groep. Vele emoties zijn voorbij gekomen en doorleefd. Ik wil jullie onwijs bedanken voor jullie toewijding, gedrevenheid en liefde. Deze bijzondere intense training heeft me zoveel inzichten gegeven en ik hoop de rest van mijn carrière leiding te geven vanuit de Power of Presence en de rest van mijn leven helemaal in het hier en nu Irene te blijven. Dank jullie wel.
– Irene Aartsen, manager Customer Care Eneco

Diepgang en diversiteit
In de Power of Presence heb ik een enorm mooi, waardevolle en inzichtvolle reis mogen maken. Van rennen naar rust. Van hard werken naar loslaten en vertrouwen. De diepgang en diversiteit maakt deze reis compleet en essentieel voor elke leider in elk bedrijf. Dank voor de begeleiding in deze intense reis.
– Mariet Elshof, Talent Development manager (ai) bij Eikk onderwijsgroep

Diepgaande en mooie meerwaarde
De Power of Presence heeft mij geholpen om inzichten te verankeren. Ik ben er heel blij mee. Jacqueline en Wijnand geven samen met hun externe gastdocenten een geweldig compleet totaal programma wat alle kanten belicht waardoor deze opleiding diepgaande en mooie meerwaarde heeft. Dank jullie wel.
– Marieke Kalfsvel, manager Werkzoekende Dienstverlening WERKbedrijf UWV

Dichter bij mijn essentie gebracht
Power of Presence heeft me veel dichter bij mijn essentie gebracht en me laten voelen en ervaren wie ik ook alweer was en ben. Blij, slim, doortastend, creatief en een ‘buiktype’. Door deze congruentie aan de binnenkant te ervaren, straal ik ook veel meer kracht (en dus ‘presence’) uit naar mijn omgeving. Hierdoor ben ik impactvoller geworden.
– Aart Jan Zwartscholten, Director Innovation Stedin Groep

Een reis om nooit te vergeten
In het NU ont-wikkelen, inzichten vergaren en grenzen laten vervagen. Een reis om nooit te vergeten.
– Monique Uithuisje, manager P&O

Rust en ruimte
Een enorme rijkdom aan ingrediënten word je aangereikt. In dit leiderschapstraject is er rust en ruimte voor ieders leerproces. Door te vertragen tijdens de modules kan iedereen enorme stappen zetten. Modules van twee dagen voelden bij het naar huis rijden als een hele week. Dank!
– Roos van der Lee, bestuurssecretaris en hoofd bestuurssecretariaat bij Stichting BOOR

Mijn energie is weer gaan stromen
Een bijzondere reis, met goede begeleiders waarin ik veel heb geleerd en met name nu doorvoeld heb wat mijn uniciteit is waar vanuit ik een eigen bijdrage te leveren heb in mijn werkend leven. Vanuit de vele oefeningen en visualisaties is de energie bij mij weer gaan stromen. Daar ben ik heel blij mee en dankbaar voor. Het programma heeft een goede balans tussen cognitief/begrijpen en voelen, ervaren en doorleven.
– Maresa Schäffer, proces- en veranderspecialist

Leren door ervaren
Power of Presence biedt echt tijd om stil te staan bij je ontwikkeling. Het biedt verdieping op persoonlijk leiderschap waar leren bestaat uit ervaren.
– Rob Koole, Head of Business Operations & Support Eneco Groep

Super ontspannen sfeer
Power of Presence heeft mij als persoon verrijkt met nieuwe inspiratie en een hoger bewustzijn over welke impact en energie er vrijkomt bij bewuste aanwezigheid in het hier en nu. Jullie weten een super ontspannen sfeer neer te zetten waarbij leren en ontwikkelen (bijna) gegarandeerd is. Erg bedankt voor jullie bijdrage aan mijn persoonlijke ontdekkingsreis.
– Barthjeu Ammerlaan, manager Productgroep Klantgericht Aansluiten A&V Stedin

Waardevol
Ik heb leren vertragen, voelen en begrenzen. Erg waardevol.
– Dudu Sayar, teammanager Ziektewet bij UWV

Meer bereiken door minder te doen
Een absolute aanrader voor mensen die net een stapje verder durven gaan in de eigen ontwikkeling, het ongemak aan willen gaan en het onbekende in hun zelf willen verkennen. Mensen die het lef hebben te ervaren dat ze zelf de sleutel zijn, maar soms ook zelf de belemmering naar echt impactvol en eigentijds leiderschap zijn.
Ik heb mogen ontdekken dat het mijn grootste kracht is om in verbinding te staan met mezelf, met wie ik ben, wat ik voel, wat ik weet en wat ik wil. Dit gaat over het accepteren van mezelf, alles van mezelf, zonder oordeel, zonder afwijzing van het ongewenste of onbekende. Dit traject heeft me veranderd van rups naar vlinder. Ik kan dus niet meer terug naar mijn “oude” zijn en of doen.
Een fantastisch traject wat me heeft geholpen te ervaren en voelen dat ik door “loslaten” meer impact heb op mensen en organisaties. Dat ik door te ‘zijn’ in het moment, in plaats van met het ‘fixen’ van de toekomst, veel meer impact heb. En dat ik veel meer bereik door veel minder te doen.
– Janet Valentin, MCM, hoofd HR Stichting BOOR

Meer balans
Wat ik heb geleerd is hoe ik meer balans kan brengen tussen mijn hoofd, hart en buik intelligentie. Een ervaring die je moet BELEVEN.
– Frances Derks, teammanager UWV

<< terug naar testimonials