Ranko Stojakovic

“Niet op zoek naar een nieuw trucje.”

Ranko Stojakovic is Director bij GOPACS. Hij volgde het leiderschapsprogramma Power of Presence en ervaarde dat hij effectiever is geworden.


Wat was voor jou de aanleiding om deel te nemen aan het programma?
Ik zocht een stuk verdieping op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. De minder conventionele aanpak van Power of Presence haalde mij over de streep. Ik was namelijk niet op zoek om een nieuw trucje aangeleerd te krijgen, maar om meer uit mijn eigen unieke krachten te halen.

Wat is de impact van het PoP-programma voor jou in je werk?
Doordat ik met meer aandacht en rust naar mijn omgeving kan kijken, overzie ik situaties beter en is mijn energie beter in balans. Ik weet beter bepaalde patronen te herkennen en te benoemen en ben hierdoor ook effectiever geworden.

Hoe ervaar je de impact in de rest van je leven: in je relatie en vriendenkring?
Ik ben beter in staat mijzelf uit te spreken en geef eerder mijn grenzen aan. Het is daarnaast ook erg prettig om de geleerde inzichten te delen met anderen, dit levert vaak leuke gesprekken op!

Waarom zou je deze opleiding aanbevelen aan anderen?
Power of Presence heeft voor mij een puzzelstukje aangeleverd, die ik tot nu toe niet heb gekregen uit reguliere leiderschapstrajecten. Je komt in aanraking met nieuwe invalshoeken die tot verrassende inzichten leiden. De opleiding gaat je helpen om meer in contact te komen met je eigen ik en helpt je daardoor om effectiever en meer in balans te zijn.


<< terug naar testimonials